Студио за красота Fabio salsa, студио за красота abio salsa, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, фабио салса Рилон център Пловдив,
     

 

 

Педикюр

 

Студио Fabio salsa предлага  козметична и терапевтична грижа за крака, спа терапии – едно истинско блаженство за уморените Ви крака.

 

 

  • Педикюр - краката имат нужда от същите грижи, както и ръцете. Добрата грижа за вашите крака предполага подобряване на естественото състояние на нокътя, което освен здравословно е и много естетично. В студио "НАОМИ" ще се погрижат за вашия идеален педикюр.
  • SPA педикюр
  • Лечебен педикюр
  • Парафинова терапия за крака - представлява ефективен метод за затопляне, чрез което се облекчава сковаността и болката. Изстивайки, парафиновото покритие служи като топлопроводник за проблемните области. Това облекчава болката и сковаността в крайниците. Парафинът има свойството да абсорбира и задържа топлината. Точно това го прави така ефективен за топлинна терапия. Топлината, съдържаща се в парафина, отваря порите на кожата и подхранва педикюра ви, което от своя страна позволява по-добро кръвообращение на кожата и по–бърз растеж на ноктите. Резултатът е мека и блестяща кожа в съчетание с перфектен педикюр.

     

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Ноктопластика/ Солариум/ Продукти/ Промции/ Ваучери/ Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти