Студио за красота Fabio salsa, студио за красота abio salsa, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, фабио салса Рилон център Пловдив,
     

 

Продукти

 

 

Гама продукти специално разработени, за да отговорят на изискванията и на най-големите фризьори. Изключителни със своята точна дозировка и благотворни активни компоненти, продуктите от Loreal не оставят нищо на случайността.
    Решение за всякакъв тип коса, според нейното състояние и нужди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мечтаете ли непрекъснато за красива и здрава коса?

Открийте BC / Високотехнологична формула/, разработена с внимателно подбрани и разпределени технологии, осигурява качествено лечение на косата в дълбочина. BC е първата серия от лечебни продукти, предназначени за решаването на индивидуални проблеми при грижата на косата и за достигане на изключително дълготрайна красота.

Боя за коса Loreal

Боя за коса Лореал е световен лидер на пазара със свое ексклузивно присъствие в безброй фризьорски салони. Използвайте я и във вашия, за да осигурите на клиентите си грижата, която заслужават.

Експериментирайте с перфектните нюанси на боя за коса Лореал - студени  или топли тонове, слънчево руси цветове, платинено бяло, ултра-хладен бронз, мока, капучино или лешников цвят до синьо-черни нюанси. Предложете на клиентите си едно истински френско докосване. 

Постигнете впечатляващи тонове, нюанси и акценти с широката гама от бои. Можете дори да създадете свой уникален цвят, който да подхожда перфектно на тена на кожата.

Някои от безценните качества на боя за коса Лореал са:

●    косата остава копринено мека при докосване;
●    цветът е дълготраен, издръжлив, постоянен, с висока устойчивост на избледняване;
●    пълно покритие на бялата коса.

Wella Koleston Perfect е професионална боя за коса, чиято палитра включва над 100 нюанса. Koleston е подходяща за всички типове коса, както за жени така и за мъже. След боядисване косата е копринена и мека, което съответства на концепцията на Wella. Нюансите на Wella Koleston са разделени в 6 палитри:

  • Pure Naturals - оцветяват косата в спокойни, естествени цветове

  • Rich Naturals - придават на косата интензивен, дълбок, естествен цвят

  • Vibrant Reds - за създаване на ярки образи

  • Special Mix - също така и за стилни, живи образи

  • Deep Browns - подчертаващи сексуалността

  • Special Blonde - различни нюанси на русия цвят

В основата на боята Wella Koleston е технология Triluxiv. Тази технология придава на косата богати, ярки цветове, които запазват своята интензивност за дълго време и блясъка им е с 69% повече в сравнение с небоядисаната коса. В състава на боята Колестон са включени липиди, които проникват в порестата структура на косъма и изравняват структура му, това прави косата гладка, и улеснява фиксацията на пигментите. Инструкции за употреба на професионална боя за коса Wella Koleston Perfect.

 


 

L’Oréal Professionnel и L’ Rowenta Salon Electricals създадоха изумителната преса за коса с пара Steampod.

Steampod е създадена, за да направи косата Ви неустоимо лъскава и гладка – както никога досега! Иновативната технология позволява с лекота да се създават различни прически: от идеално права коса до меки и секси вълни, къдрици или букли.

Steampod е подходяща за всички типове коса. Пресата не уврежда косата и свежда до минимум топлинната обработка. Революционната технология позволява непрекъснато налягане на парата и контролиране на температурата.

Steampod използва керамични анодизирани плочи, които гарантират плътен контакт на косата с машата.

Пресата предлага пет температури, които отговарят на всички типове коса – от тънка и чуплива до плътна , гъста или естествено къдрава коса.

 

Технологията филтрира водата, за да произведе чиста пара, която рехидратира и подхранва косата.

 

За най-добри резултати, пресата се комбинира със стилизиращите продукти на L’Oréal. Двойното действие на пресата с богатите кремове с прокератин и защитния серум, придава невероятен гланц, като запечатва кутикулата и хидратира косата в дълбочина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Ноктопластика/ Солариум/ Продукти/ Промции/ Ваучери/ Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти