Студио за красота Fabio salsa, студио за красота abio salsa, студио за красота Пловдив, фризьорство, козметика, масажи, маникюр, солариум, грим, фабио салса Рилон център Пловдив,
     

 

Промоции

 

Антицелулитният масаж служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Третиране на целулита е с мануален масаж+вендуза.

Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е много важна и честотата на процедурите. Те трябва да се правят поне през 3-4 дни. Времетраенето на процедурата е 30 мин. Извършва се с топло антицелулитно масло на EcoSpa.


Антицелулитният масаж - 1 процедура 15 лв

 

 

Почистване на лице

с нов луксозен апарат- 14 лв.

ДЕРМАБРАЗИО – НЕВЕРОЯТНА ПРОЦЕДУРА

ЗА ГЛАДКА КОЖА-30лв.

Дермабразио е процедура, която отстранява мъртвите кожни клетки и папиларния слой на кожата с лечебна или козметична цел. Чрез дермабразио се осъществява особена шлифовка, която прави кожата гладка, сваляйки най-горния слой с помощта на въртяща се четка или глава. След премахването на този повърхностен слой, фините линии и бръчки се изравняват с нивото на кожата, което води до нейното видимо изглаждане.

Белези от акне

Белезите от акне са подобни на бръчките, тъй като стават видими поради факта, че са по-високи или по-ниски от нивото на кожата. В зависимост от светлината могат да изглеждат дори огромни. Въпреки това, ако тези белези се изравнят с нивото на кожата, те могат да бъдат по-малко забележими. Това може да се постигне с процедурата дермабразио.

Колко е ефективна процедурата Дермабразио ?

Дермабразио е достатъчно ефективен метод за премахване на белези и бръчки, но все пак не гарантира 100% резултати. Например всяка процедура подобрява изгледа на белезите от акне между 20 – 40% . Затова е необходимо за добри резултати да се извърши серия от процедури. За съжаление, има и такива белези, които дори и с дермабразио не могат да изчезнат.

Предимства и недостатъци на Дермабразио

Едно от предимствата на дермабразио е, че не е необходима някаква специална подготовка на кожата преди самата процедура. Ефектите от нея са подобни на химическия пилинг, но както споменахме по-горе – може да се наложи серия от процедури, за да се постигнат желаните резултати. Още нещо като допълнение е това, че след дермабразио кожата може да бледнее.

Обща информация за Дермабразио

Времетраене: 30 – 40 минути

Дискомфорт/оток: изчезва от 3 до 7 дни след процедурата

Особени грижи след процедурата: необходима е всекидневна адекватна хигиена и ежедневно прилагане на козметични препарати, към които нашият специалист ще Ви насочи, докато кожата не оздравее напълно.

Работа: можете да се върнете към работата си 3 дни след процедурата

Физически упражнения: една седмица след процедурата

Защита от слънцето: необходимо е да използвате слънцезащитни препарати в течение на 3 – 6 месеца.

Краен резултат: 4 – 6 седмици след процедурата

Колко време трае ефектът от дермабразио ?

Ефектът от прилагането на дермабразио за премахване на белези и такива, появили се вследствие от акне трае много дълго време. Мимическите бръчки могат отново да се появят 2 – 3 години след процедурата, но това е неизбежно, тъй като не може да се забрани движението на лицевите мускули и изразяването на емоции.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ДЕРМАБРАЗИО

 

Изсущаване с преса за коса - Steampod

на L'Oreal -15лв.

 

Технологията филтрира водата, за да произведе чиста пара, която рехидратира и подхранва косата.

 

 

За най-добри резултати, пресата се комбинира със стилизиращите продукти на L’Oréal. Двойното действие на пресата с богатите кремове с прокератин и защитния серум, придава невероятен гланц, като запечатва кутикулата и хидратира косата в дълбочина.

L’Oréal Professionnel и L’ Rowenta Salon Electricals създадоха изумителната преса за коса с пара Steampod.

Steampod е създадена, за да направи косата Ви неустоимо лъскава и гладка – както никога досега! Иновативната технология позволява с лекота да се създават различни прически: от идеално права коса до меки и секси вълни, къдрици или букли.

Steampod е подходяща за всички типове коса. Пресата не уврежда косата и свежда до минимум топлинната обработка. Революционната технология позволява непрекъснато налягане на парата и контролиране на температурата.

Steampod използва керамични анодизирани плочи, които гарантират плътен контакт на косата с машата.

Пресата предлага пет температури, които отговарят на всички типове коса – от тънка и чуплива до плътна , гъста или естествено къдрава коса.

 

 

 

 

                    За нас/ Фризьорство/ Козметика/ Масажи/ Маникюр/ Педекюр/ Ноктопластика/ Солариум/ Продукти/ Промции/ Ваучери/ Ценоразпис/ Фотогалерия/ Контакти